lauantai 19. syyskuuta 2015

Tracon!

Hahaa! Olin kiero ja nappasin itselleni lipun Traconiin juuri viime hetkellä lauantain aamuna!
Tarkoittaen sitä, että ramppasin viestinviejänä ja kuljetuspalveluna sisä- ja ulkotiloihin leiriytyneiden välillä. Ihanaa aikaa sain viettää kaikenlaisten olioiden kanssa. Lauantaina sain paljon tietoa BJD konkareilta tietoa nukkelapseni vaatettamisesta ja muokkailusta, kiitos heille siitä. Poikani sai paljon ihailuja glitteri silmillään ja hyvä niin kun itse olin tylsästi pukeutunut mustiin kaapuihin.
 Sunnuntaina panostin ja pukeuduin, kuten luvattua, lolitaan kaverini kanssa ja kolmas riehui menemään rococoo-inspired asussa. Myyntipöydiltä lähti tällä kertaa mukaan Talking to Myselfin koruja, taidepaloja ja replica Innocent Worldin laukku. Täytyy tunnustaa että pidän tästä feikistä enemmän kuin aidosta, koska vuori materiaali on jämäkämpää ja siinä on paljon enemmän taskuja aitoon verraten.Ja oih! Traconin ohjelma tarjonta ei jättänyt kylmäksi, vaikka muutama kiinnostava ohjelma oli päälleikkäin tai aivan liian aikaisin ja joidenkin kiinnostavien välillä oli monen tunnin väli. Missasin valitettavasti mm. Once Upon a Time -miitin ja pari ohjelmaa ehti melkein loppua kunnes muistin niiden olemassa olon. Siltikin muutamaan ohjelmaan tuli osallistuttua! Harry Potter-miitti oli oikein viihdyttävä, kun opettelimme Kalkaroksen opissa
loitsusarjan jonka voi pongata Potter leffoista.Myös tuossa Kuka Lolitaa saa harrastaa-paneelissa tuli käytyä kuuntelemassa, kun on vaikka minkä moista juttua ollut tänä vuonna liikkeellä. Ote aiheeseen oli hyvin varovainen ja etenkin kun päästiin lolitan sääntöihin. Paljon suosituksia tuli ja 'hanki tietoa/kokemuksia'-tyyppisiä vastauksia. Melkein joka osion lopulla kuitenkin sanottiin "...mutta tehkää mitä tykkäätte.", joten lopuksi jäi vähän tyhjä ja hölmistynyt.
 Näihin kuviin ja tunnelmiin..... :3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti