maanantai 11. toukokuuta 2015

Sukellus Helsinki Lolita Conventioniin!

Mielestäni tämänkertaisen Hellocon teki levelupin aiempiin vuosiin verraten. Ja tämä ei niinkään johtunut ohjelmasta tai myyntipöydistä, vaan ihmisistä -kävijöistä,järjestäjistä,myyjistä-. Ensimmäistä kertaa tuli juteltua kunnolla ihan tuntemattomien kanssa ilma, että välissä olisi häilynyt kankea ilmapiiri. Kenties tämän keväinen paskamyrsy herätteli ihmisiä näkemään omien kuppikuntiensa yli ja laskemaan suojamuurit. Olikin tosi sääli, kun väsymys vei voiton ja lähdimme kotia kohti jo lauantai iltana klo19.

Fiiliksistä sitten tärkeimpään eli shoppailuun!
Koska olen hieman isompaa kokoa edustava olio, koitin metsästää oman kokoisia vaatteita ja aiemmissa helloconeissa on ollut ihan kivasti valikoimaa. Tällä kertaa kuitenkin jouduin hieman pettymään kun vain yksi mekko lähti mukaan ja sen lisäksi löysin vain pari muuta oikean kokoista (tyylillisesti ei niin haluttavaa) hamosta. Budjetti täyttyikin sitten asusteista esim. Angelic Pretty oli rakkaus, kun viimein löysin sailori loliini hyvät sukat ja liila asukokonaisuuteni sai suloisen sateenvarjon. En myöskään voi kailottaa tarpeeksi, miten ihastuttavaa asiakaspalvelua kyseisen brändin edustajilta sai; jos jo pelkkä materia ei olisi tätä materialistia ilahduttanut niin viimeistään se kun pieni japanilainen lolita kiikuttaa brändipussiin pakatun tuotteen myyntipöydän eteen ja ojentaa sen kumartaen ja kiitellen.

Kaupungille kun lähdimme oli ilo taas aiheuttaa iloa pikkuisille ja vanhemmille kansalaisille. Jopa Mortician myyjät saivat päiväänsä piristystä!
Innolla odotan jo seuraavaa vuotta!

Kuvia haalin vielä jostain tänne tekstiä piristämään.
*päivitys! Kuvat eivät ole liikkuneet kaverini kamerasta, mutta näymme tällä videolla kohdassa 2:18


Tässä kesä tunnelmia aloittamaan yhtye SweetS
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti